Badkamer renovaties

Op zoek naar badkamer renovaties? Met onze snelle en efficiënte oplossingen geniet u binnen één dag van een nieuwe badkamer.

Waarom badkamer renovaties van Beterbad?

 • Een oplossing voor iedere situatie
 • Binnen één dag geregeld
 • Volledige badkamerrenovatie mogelijk
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • #<Attachment id: 383737, content_type:

  De specialist in badkamer renovaties

  Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt of zijn de badkuip en douche aan vervanging toe? Dan zijn de badkamer renovaties van Beterbad perfect voor u. Hetgeen dat Beterbad onderscheid zijn de snelle en efficiënte badkamer renovatie oplossingen die wij aanbieden. 

  • Is uw bad beschadigd of aan vervanging toe? Dan is ons bad in bad systeem perfect voor u. Hierbij plaatsen wij een nieuwe badkuip over de oude. Zo kunt u snel genieten van een nieuw bad. 
  • Wanneer u toch echt af wilt van uw oude badkuip kunt u kiezen voor de bad vervangen zonder breken oplossing. Hierbij wordt de oude badkuip verwijderd en plaatsen wij een nieuwe. Zo zorgen we ervoor dat er geen onnodig hak- en breekwerk is en het nieuwe blad snel geplaatst kan worden.
  • Moet u nu in de badkuip douchen en maakt u zich zorgen om uw veiligheid bij het in en uitstappen? In dat geval kunnen wij gemakkelijk de huidige badkuip verwijderen en er een inloopdouche voor in de plaats zetten. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw eigen inloopdouche.
  • Ook voor bubbelbad reparaties en vervanging kunt u bij ons terecht.

  Badkamer renovaties op projectmatig niveau

  Heeft u een hotel, recreatiepark of vakantiepark? Dan is het mogelijk uw badkamers op projectmatig niveau te laten renoveren. Hierbij kunnen we onze badkamer renovatie oplossingen gebruiken, maar volledige badkamer renovaties zijn ook mogelijk. Dit hebben wij al voor een hoop mooie klanten mogen doen, waar we erg trots op zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hotel, recreatiepark of vakantiepark? Neem dan contact met ons op.

  Fantastische oplossing voor de lekkende oude badkuip. Waar andere aannemers zeiden, dat het hele bad losgebroken moest worden, hebben jullie heel handig en slim de kuip vervangen. Blij mee!

  Caroline

  Super fijn bedrijf ook erg blij met de oplossing, het advies en het eindresultaat

  H. Toonen - Kuijpers

  Prima! Wij hebben een bad over bad laten plaatsen. Dit is prima verlopen we zijn erg tevreden met het resultaat.

  Jolanda

  Goed en kundig personeel, klantvriendelijk en ijverig, prima bad gekregen, zijn we erg blij mee. Nette prijs voor zulk comfort. Prima Bella hoor!

  Bert & Loes