Badkamerrenovatie

Is uw badkamer toe aan renovatie? Beterbad biedt verschillende oplossingen voor het renoveren van uw badkamer.

De voordelen van Beterbad badkamerrenovaties

 • Verschillende renovatie oplossingen
 • Snel en betaalbaar
 • Volledige badkamerrenovatie mogelijk
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • #<Attachment id: 321965, content_type:

  De specialist in badkamerrenovatie

  Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt of zijn de badkuip en douche aan vervanging toe? Dan is Beterbad de badkamerrenovatie specialist voor u. Hetgeen dat Beterbad onderscheid zijn de snelle en efficiënte renovatie oplossingen die wij aanbieden. Is uw bad beschadigd of aan vervanging toe? Dan is ons bad in bad systeem perfect voor u. Hierbij plaatsen wij een nieuwe badkuip over de oude. Zo kunt u snel genieten van een nieuw bad. Wanneer u toch echt af wilt van uw oude badkuip kunt u kiezen voor de bad vervangen zonder breken oplossing. Hierbij wordt de oude badkuip verwijderd en plaatsen wij een nieuwe. Zo zorgen we ervoor dat er geen onnodig hak- en breekwerk is en het nieuwe blad snel geplaatst kan worden.

  Moet u nu in de badkuip douchen en maakt u zich zorgen om uw veiligheid bij het in en uitstappen? In dat geval kunnen wij gemakkelijk de huidige badkuip verwijderen en er een inloopdouche voor in de plaats zetten. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw eigen inloopdouche.

  Ook voor bubbelbad reparaties en vervanging kunt u bij ons terecht.

  Badkamerrenovaties op projectmatig niveau

  Heeft u een hotel, recreatiepark of vakantiepark? Dan is het mogelijk uw badkamers op projectmatig niveau te laten renoveren. Hierbij kunnen we onze renovatie oplossingen gebruiken, maar volledige renovatie is ook mogelijk. Dit hebben wij al voor een hoop mooie klanten mogen doen, waar we erg trots op zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hotel, recreatiepark of vakantiepark? Neem dan contact met ons op.

  Onze werkwijze

  1. U vraagt een offerte aan
  2. Op basis van uw foto’s schatten wij de situatie in
  3. Indien noodzakelijk maken wij een inmeetafspraak met u
  4. Tijdens deze afspraak worden alle details vastgelegd zodat alle verwachtingen duidelijk zijn
  5. Vervolgens sturen wij u een offerte
  6. Na akkoord wordt er een afspraak ingepland waarop de monteurs langskomen
  7. Genieten van uw nieuwe bad of douche!