Medewerker aan het woord: werkvoorbereider Aron

Medewerker aan het woord: werkvoorbereider Aron

Ontdek onze oplossingen

Beterbad heeft voor elke situatie een passende oplossing. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? U vindt het in onze brochure.

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Eigen productiefabriek in Nederland
  • Goedkoopste in de markt

Wat is jouw rol binnen Beterbad?

Als werkvoorbereider ben ik gespecialiseerd in renovatie en service, met een sterke focus op renovatieprojecten. Mijn werk omvat het inmeten van badkamers en het opstellen van offertes in samenwerking met onze accountmanagers. Bij die projecten werk ik nauw samen met aannemers, waarbij we alles bespreken met het team en de locatie bekijken. Ik coördineer de uitvoering van de werkzaamheden samen met een projectleider.

Binnen ons team hebben we ook monteurs die zich bezighouden met renovaties als badwissels, de bad-in-bad en de bad-naar-douche oplossingen, voornamelijk bij particulieren. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het inmeten van de ruimte en het bespreken van de mogelijkheden met de klant. Verder zorg ik voor de voorbereiding van kleinere opdrachten, zoals het plaatsen van een nieuw badmeubel of tegelwerk.

Een ander onderdeel van mijn werk is het inrichten van showrooms. Wanneer een accountmanager een concept verkoopt, begeleid ik het proces van showroominrichting. Daarnaast lever ik badkamers op bij parken en hotels, wat ik erg leuk vind. Bij parken heb ik dan vaak contact met de eigenaren van vakantiewoningen, wat het extra leuk maakt. Af en toe ondersteun ik nog de serviceafdeling van Beterbad, waar ik ooit begonnen ben toen ik bij het bedrijf kwam werken.

Hoe ziet jouw werkdag als werkvoorbereider bij Beterbad eruit?

Mijn werkdag bij Beterbad is nooit hetzelfde! Eens in de twee weken starten we met een werkoverleg met de monteurs. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we de lopende projecten en zaken die aandacht nodig hebben. Vaak ga ik daarna op pad, of dat nu voor het inmeten van een badkamer is bij een hotel, een park of bij een particulier.

Op dinsdag richten we ons vaak op het magazijn, waar ik samenwerk met de projectleider en de binnendienstmedewerker. In ons centrale magazijn bereiden we projecten voor en zorgen we ervoor dat alle benodigde materialen gereed zijn voor de rest van de week. Woensdagen zijn vaak vol met afspraken, die afspraken variëren en brengen mij door het hele land.

Op donderdag ben ik op kantoor te vinden, waar ik de administratieve taken verricht. Een keer in de twee weken werk ik op vrijdag bij het Land van Bartje voor de opleveringen van badkamers. Toch zijn mijn dagen nooit voorspelbaar; er kan van alles gebeuren. Momenteel zijn we bijvoorbeeld bezig met een nieuw project in een hotel. Daar zijn we al drie keer geweest voor het inmeten, aangezien de kamers vaak verschillende afmetingen hebben en dus een gedetailleerde planning vergen.

Af en toe bezoek ik ook een van onze aannemers, met wie ik nauw samenwerk en lopende zaken bespreek.

Wat vind je zo leuk aan je werk bij Beterbad?

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik veel onderweg ben en veel verschillende mensen tegenkom en op allerlei plekken kom. Ik ben best vrij in wat ik doe en heb mijn eigen planning, zij het in goed overleg met accountmanagers en projectleiders om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wat ik ook leuk vind, is de mogelijkheid om af en toe hands-on bezig te zijn. Het geeft me voldoening om samen met monteurs op pad te gaan en betrokken te zijn bij de uitvoering van projecten. Maar vooral het feit dat ik onderweg ben en op veel verschillende plekken kom, vind ik wel het leukste.

Beterbad service

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en neem gerust contact met ons op.

  • Ruim 40 jaar expert in badkamer renovatie
  • Eigen productiefabriek in Nederland
  • Goedkoopste in de markt
Medewerker aan het woord: salesmanager Gerwin

Ontmoet het team

Medewerker aan het woord: salesmanager Gerwin

In 7 stappen naar een schone badkamer

Inspiratie

In 7 stappen naar een schone badkamer