Optimaal onderhoud voor badkamers: de zorgeloze service van Beterbad

Optimaal onderhoud voor badkamers: de zorgeloze service van Beterbad

Ontdek onze oplossingen

Beterbad heeft voor elke situatie een passende oplossing. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? U vindt het in onze brochure.

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Eigen productiefabriek in Nederland
  • Goedkoopste in de markt

Onderhoud service bij Beterbad

Een prachtige, goed functionerende badkamer is één van de belangrijkste elementen voor het succes van elk hotel. Een goed onderhouden badkamer draagt bij aan de algehele belevenis van de gasten en daarom is het belangrijk dat uw badkamers er altijd perfect uitzien. Bij Beterbad begrijpen we dat er als hoofd technische dienst uitdagingen kunnen zijn als het gaat over reparaties en onderhoud van hotelkamers. We leggen u graag uit hoe wij u hierin kunnen ontzorgen.

Onderhoud van badkamers in hotels

U kent het ongetwijfeld: er gaat iets kapot in de badkamer van één van uw hotelkamers. Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Niets is vervelender dan een kamer die niet kan worden verhuurd vanwege een kapot bubbelbad, een lekkende kraan of een niet-verwarmde badkamerspiegel. Dit soort situaties kunnen leiden tot een lagere klanttevredenheid van gasten en slechte reviews. Een badkamer die niet optimaal functioneert, heeft namelijk ook invloed op de ervaring van de gehele accommodatie. Het is daarom belangrijk dat reparaties zo snel mogelijk verholpen worden.

Naast de invloed op de klanttevredenheid, heeft een goed onderhouden badkamer ook invloed op een aantal andere belangrijke prestatie-indicatoren. Denk aan de bezettingsgraad (OCC), de gemiddelde dagprijs (ADR) en daarmee de omzet per beschikbare kamer (RevPAR). Door op tijd te investeren in kwalitatieve onderhouds- en vervangingsproducten, betaalt dit zich terug in tevreden hotelgasten en verbeterde bedrijfsresultaten.

Hoe lossen wij dit probleem voor u op? Bij Beterbad beschikken we over een breed scala aan producten, variërend van kranen tot baden en spiegels. Deze producten zijn voldoende op voorraad, waardoor we de vervangende elementen binnen 3-5 dagen op locatie kunnen leveren. Daarbij sturen wij een installatiehandleiding mee voor de technische dienst. Op deze manier staan we de facilitaire dienst graag bij om zo snel mogelijk een goed functionerende badkamer te hebben. Zo kunt u spoedig weer gasten ontvangen in de accommodatie.

Complete badkamerrenovatie of badkamer onderhoud

Houd er rekening mee dat in sommige gevallen onderhoud niet meer volstaat. Het onderhouden van een badkamer gaat over het repareren van badkamerelementen of het vervangen van één of twee onderdelen. In sommige gevallen is de badkamer te versleten en is het verstandiger om de complete badkamer te vervangen. Dit gaat dan over een compleet renovatieproject en niet zozeer over het onderhoud of kleine reparatie aan een bestaande hotelbadkamer.

Onze aanpak is gericht op snelheid en service, want wij staan u graag bij om zo snel mogelijk weer op weg te gaan. Naast de meegeleverde installatiehandleidingen, staan onze specialisten graag klaar om advies te geven aan de facilitaire dienst. Sommige problemen vereisen nu eenmaal onmiddellijke aandacht, zoals het geval is bij storingen bij bubbelbaden. Wanneer telefonisch advies niet voldoende is, komen we zo snel mogelijk ter plaatse om de storing te verhelpen. Wij helpen u graag! Wilt u meer weten over onze service en onderhoud? Neem dan contact op.

Beterbad service

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en neem gerust contact met ons op.

  • Ruim 40 jaar expert in badkamer renovatie
  • Eigen productiefabriek in Nederland
  • Goedkoopste in de markt
Bad in bad, wat is dat?

Wist u dat

Bad in bad, wat is dat?

In 7 stappen naar een schone badkamer

Inspiratie

In 7 stappen naar een schone badkamer