Complete badkamerrenovatie

Op zoek naar een complete badkamer renovatie met de beste prijs-kwaliteitverhouding?

De voordelen van onze complete renovaties

 • Goedkoopste in de markt door eigen productie
 • Onze producten worden in Nederland geproduceerd
 • Slechts 6-8 weken wachttijd
 • Uitstekende support die altijd voor u klaar staat
 • #<Attachment id: 378437, content_type:

  Projectmatige badkamerrenovaties

  Wilt u uw badkamer renoveren? Zoek niet verder! Beterbad biedt professionele badkamer renovaties voor particulieren. Of het nu gaat om een complete renovatie of slechts een paar aanpassingen, onze specialisten staan voor u klaar om uw badkamer te transformeren tot een oase van rust en ontspanning.

  De beste prijs/kwaliteit verhouding

  Wij zijn experts in badkamer renovaties en we gebruiken alleen de beste producten en materialen om ervoor te zorgen dat uw badkamer er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens jarenlang meegaat. Onze renovaties zijn bovendien zeer betaalbaar, omdat wij onze producten rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek leveren, zonder tussenpartijen. Dit maakt ons de goedkoopste aanbieder op de markt!

  Waarom kiezen voor Beterbad?

  Met onze ruime ervaring en uitstekende service, garanderen wij dat uw badkamer renovatie soepel verloopt en binnen uw budget past. Wij werken nauw met u samen om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en zorgen voor een oplossing op maat.

  Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met Beterbad en ontdek hoe wij uw badkamer kunnen omtoveren tot uw droombadkamer. Onze badkamer renovaties zijn van topkwaliteit en wij bieden u de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de markt. Verander uw badkamer in een oase van rust en ontspanning en geniet van het comfort en de luxe die onze badkamer renovaties te bieden hebben.

  Hajé

  Bad vervangen zonder breken

  Hajé

  Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum

  Bad in bad

  Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum

  Ambassade Hotel Amsterdam

  Bad in bad

  Ambassade Hotel Amsterdam

   Hilton Prague Old Town

  Bad in bad

  Hilton Prague Old Town

  Landal Hellendoornse Berg

  Bad in bad

  Landal Hellendoornse Berg

  Van der Valk de Witte Bergen

  Bad vervangen zonder breken

  Van der Valk de Witte Bergen

  Wat kost een complete badkamer renovatie?

  De kosten van een badkamer renovatie kunnen erg variëren. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte, de gekozen materialen en de complexiteit van het project. Een eenvoudige bad in bad wissel is bijvoorbeeld aanzienlijk goedkoper dan wanneer u ervoor kiest om uw bad te verwijderen en er een inloopdouche voor in de plaats te zetten. Vanwege de verschillende factoren is het verstandig om een offerte op te vragen waarin uw wens en situatie duidelijk geschetst zijn. Zo krijgt u vrijblijvend een nauwkeurige inschatting van de kosten van uw badkamer renovatie.

  Fantastische oplossing voor de lekkende oude badkuip. Waar andere aannemers zeiden, dat het hele bad losgebroken moest worden, hebben jullie heel handig en slim de kuip vervangen. Blij mee!

  Caroline

  Super fijn bedrijf ook erg blij met de oplossing, het advies en het eindresultaat

  H. Toonen - Kuijpers

  Prima! Wij hebben een bad over bad laten plaatsen. Dit is prima verlopen we zijn erg tevreden met het resultaat.

  Jolanda

  Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

  De duur van een badkamer renovatie is wederom sterk afhankelijk van uw specifieke situatie. Wanneer u bij Beterbad kiest voor een badwissel, bad vervangen door douche of bad vervangen zonder breken oplossing kunt u binnen één dag genieten van uw nieuwe badkamer. Wanneer u ervoor kiest de hele badkamer aan te pakken kost dit meer tijd afhankelijk van de grootte van de ruimte en uw wensen. Reken hier op een aantal dagen. Als u een concrete inschatting wil van de duur kunt u contact met ons opnemen.