Complete badkamerrenovatie

Op zoek naar een complete badkamer renovatie? Wij regelen het.

De voordelen van onze complete renovaties

 • Mogelijk voor tientallen badkamers per project
 • Wij leveren kwalitatieve producten vanuit eigen productie
 • Snelle en efficiënte badkamer renovaties waardoor uw badkamers niet lang buiten gebruik zijn


 • #<Attachment id: 378437, content_type:

  Projectmatige badkamerrenovaties

  Zijn de badkamers van uw hotel, recreatiepark of vakantiepark aan vervanging toe? Dan is het mogelijk uw badkamers op projectmatig niveau te laten renoveren. Hierbij kunnen we onze specifieke renovatie oplossingen gebruiken zoals bad in bad of bad vervangen door douche, maar complete renovatie is ook mogelijk. Beterbad is in staat de renovatie van tientallen badkamers te verzorgen. Hierin hebben wij al jaren ervaring en dit hebben we mogen doen voor mooie organisaties zoals: Fletcher Hotels, Van der Valk, Landal en Center Parcs.

  Dit verzorgen wij bij complete renovaties

  Beterbad beschikt over haar eigen productie, waardoor wij vrijwel alle badkamer producten kunnen leveren die u nodig heeft. Denk hierbij aan badkuipen, douches, kranen, wanden, tegels, glaswanden, vloeren, wastafels en meer. U kunt de badkamers volledig naar eigen smaak laten renoveren. Beterbad regelt de volledige aanlevering van de producten.

  Waarom kiezen voor Beterbad?

  De kracht van Beterbad ligt in het leveren en monteren van badkamer producten. Wij richten ons op de renovatiemarkt, omdat we hiervoor de juiste producten en installatiekennis hebben. Door deze kennis over de producten en diensten bieden we onze klanten uitstekende service en garantie. Samen werken we aan de succesvolle oplevering van producten en diensten, met als einddoel een oplossing voor elke badkamer situatie.

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hotel, recreatiepark of vakantiepark? Neem dan contact met ons op.

  Hajé

  Bad in bad

  Hajé

  Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum

  Bad in bad

  Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum

  Ambassade Hotel Amsterdam

  Bad in bad

  Ambassade Hotel Amsterdam

   Hilton Prague Old Town

  Bad in bad

  Hilton Prague Old Town

  Landal Hellendoornse Berg

  Bad in bad

  Landal Hellendoornse Berg

  Van der Valk de Witte Bergen

  Bad vervangen zonder breken

  Van der Valk de Witte Bergen

  Wat kost een badkamer renovatie?

  De kosten van een badkamer renovatie kunnen erg variëren. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte, de gekozen materialen en de complexiteit van het project. Een eenvoudige bad in bad wissel is bijvoorbeeld aanzienlijk goedkoper dan wanneer u ervoor kiest om uw bad te verwijderen en er een inloopdouche voor in de plaats te zetten. Vanwege de verschillende factoren is het verstandig om een offerte op te vragen waarin uw wens en situatie duidelijk geschetst zijn. Zo krijgt u vrijblijvend een nauwkeurige inschatting van de kosten van uw badkamer renovatie.

  Fantastische oplossing voor de lekkende oude badkuip. Waar andere aannemers zeiden, dat het hele bad losgebroken moest worden, hebben jullie heel handig en slim de kuip vervangen. Blij mee!

  Caroline

  Super fijn bedrijf ook erg blij met de oplossing, het advies en het eindresultaat

  H. Toonen - Kuijpers

  Prima! Wij hebben een bad over bad laten plaatsen. Dit is prima verlopen we zijn erg tevreden met het resultaat.

  Jolanda

  Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

  De duur van een badkamer renovatie is wederom sterk afhankelijk van uw specifieke situatie. Wanneer u bij Beterbad kiest voor een badwissel, bad vervangen door douche of bad vervangen zonder breken oplossing kunt u binnen één dag genieten van uw nieuwe badkamer. Wanneer u ervoor kiest de hele badkamer aan te pakken kost dit meer tijd afhankelijk van de grootte van de ruimte en uw wensen. Reken hier op een aantal dagen. Als u een concrete inschatting wil van de duur kunt u contact met ons opnemen.