Bubbelbad repareren

Heeft uw bubbelbad achterstallig onderhoud of een storing? Beterbad repareert of vervangt flexibel en snel en uw bubbelbad.

Prijs op
aanvraag
bepaald

De voordelen van onze bubbelbad reparatie

  • Goedkoopste in de markt door eigen productie
  • Eigen productiefabriek in Nederland
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Eén jaar garantie op de reparatie
  • Slechts 6-8 weken wachttijd

Bubbelbad repareren

De bubbelbad reparatie specialist

Heeft uw bubbelbad achterstallig onderhoud, storing of een upgrade nodig? Kies dan voor Beterbad. Wij zijn dé bubbelbad specialist van Nederland. Wij geven u een passend advies en waar mogelijk lossen wij de storing, lekkage of het defect aan uw bubbelbad ter plekke op. Door onze kennis, vakmanschap en ruime ervaring wordt uw bubbelbad weer een nieuw leven ingeblazen.

Of bubbelbad vervangen?

Voor het vervangen van uw bubbelbad kunt u bij ons ook terecht. In 1995 ontwikkelde Beterbad het eerste bubbelbad in de Nederlandse fabriek in Dronten. Sindsdien worden er dagelijks bubbelbaden naar eigen wens samengesteld en met de hand gemaakt.

0

Badkamer expert sinds

0

Soorten baden

0

Landen waar we werken

Onze werkwijze voor Bubbelbad reparatie

Beterbad service

Offerte ontvangen
Bubbelbad reparatie

Vraag nu een offerte aan voor een Bubbelbad reparatie. Toch nog vragen vooraf? Neem dan vooral contact met ons op! Ons serviceteam staat altijd voor u klaar.

  • Gratis inmeten
  • Altijd de beste prijs
  • Persoonlijk advies

Klanten aan het woord

Fantastische oplossing voor de lekkende oude badkuip. Waar andere aannemers zeiden, dat het hele bad losgebroken moest worden, hebben jullie heel handig en slim de kuip vervangen. Blij mee!

Caroline

Prima! Wij hebben een bad over bad laten plaatsen. Dit is prima verlopen we zijn erg tevreden met het resultaat.

Jolanda

Goed en kundig personeel, klantvriendelijk en ijverig, prima bad gekregen, zijn we erg blij mee. Nette prijs voor zulk comfort. Prima Bella hoor!

Bert & Loes