Badkuip vervangen

Is uw bad versleten of beschadigd? Beterbad kan uw badkuip vervangen binnen een dag. Bekijk de mogelijkheden.

Waarom uw badkuip vervangen bij ons?

 • In één dag klaar
 • Mogelijkheid voor bad in bad systeem of het verwisselen van uw badkuip
 • Geen hak- en breekwerk
 • Betaalbaar
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Badkuip vervangen

  Hoe wilt u uw badkuip vervangen?

  Bad in bad systeem

  Is uw oude emaille, gietijzeren of plaatstaal ligbad onderhevig aan slijtage sporen, roestvorming of kalkaanslag? In dat geval heeft Beterbad de perfecte oplossing voor het vervangen van uw badkuip. Bij ons heeft u de keus uit twee bad renovatie oplossingen, namelijk het bad in bad systeem en het bad vervangen zonder breken systeem. Wanneer u uw badkuip wil laten vervangen middels ons bad in bad systeem zorgen wij ervoor dat er een nieuwe badkuip geplaatst wordt over de oude badkuip. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo blijft het water tot tweemaal langer warm. U kunt langer in bad blijven zitten zonder dat er nieuw warm water nodig is. Op deze manier bespaard u ook energie. Daarnaast is het niet nodig om aan uw tegelwerk te breken. Dit voorkomt een hoop rommel en het is snel geregeld. Vervang uw badkuip en geniet op een duurzame manier!

  Bad vervangen zonder breken

  Naast het bad in bad systeem is het ook mogelijk uw badkuip te vervangen middels het bad vervangen zonder breken systeem. Hierbij wordt de badkuip zorgvuldig verwijderd en wordt er een nieuwe voor in de plaats geïnstalleerd. Ook hier zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk hak- en breekwerk aan te pas komt. Met deze oplossingen geniet u binnen een dag van een volledige nieuwe badkuip.

  Kies voor een bubbelbad

  Bent u uw bad helemaal zat? Dan is het ook een mogelijkheid uw badkuip te vervangen voor een bubbelbad. Beterbad is expert op het gebied van reparatie en renovatie van bubbelbaden, maar maakt ook dagelijks naar eigen wens samengesteld en met de hand gemaakt.

  Bad in bad proces

  Benieuwd hoe het proces van het vervangen van uw badkuip eruit ziet? Hieronder kunt u precies zien hoe wij te werk gaan.

  Advies

  01Advies

  Een adviseur komt langs en meet de oude situatie op en adviseert bij de keuze in een nieuw bad.

  Meten

  02Meten

  De maten van het oude bad worden opgenomen om met de grootste nauwkeurigheid een passend bad te kunnen produceren.

  Op maat maken

  03Op maat maken

  Het bad wordt ter plaatse en met uiterste nauwkeurigheid op maat gemaakt nadat de oude kraan en het badgarnituur zijn verwijderd.

  Nieuwe afvoer

  04Nieuwe afvoer

  Er wordt een nieuwe afvoer ingebouwd, zodat de kwaliteit die Beterbad nastreeft gegarandeerd kan worden.

  Isoleren

  05Isoleren

  Er wordt een tweecomponenten purschuim aangebracht. Dit schuim is duurzaam en isolerend, zodat uw badwater tot 2x langer warm blijft.

  Plaatsing

  06Plaatsing

  Het bad wordt in het oude bad geplaatst. Het resultaat is een ligbad dat behaaglijk aanvoelt vanwege de specifieke eigenschappen van het materiaal.

  Afwerking

  07Afwerking

  De randen worden afgekit en de kraan en douchewand wordt teruggeplaatst.

  Genieten!

  08Genieten!

  Klaar om uw badkuip te vervangen?

  Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij denken graag met u mee over de juiste oplossingen voor het vervangen van uw badkuip.