Badkamer renovatie

Op zoek naar een badkamer renovatie? Met onze snelle en efficiënte oplossingen geniet u binnen één dag van een nieuwe badkamer.

Al vanaf
695,-
geregeld

Waarom een badkamer renovatie van Beterbad

  • Goedkoopste in de markt door eigen productie
  • Eigen productiefabriek in Nederland
  • Volledige badkamer renovatie of losse oplossingen mogelijk
  • Ruim 40 jaar ervaring
Badkamer renovatie

De specialist in badkamer renovatie

Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt of hebben uw badkuip en douche hun beste tijd gehad? Bij Beterbad hebben we dé oplossing voor u! Onze badkamer renovaties zijn snel, efficiënt en maken uw badkamer weer als nieuw. Ontdek de mogelijkheden die Beterbad onderscheiden.


Bad in bad renovatie

Is uw bad beschadigd of simpelweg verouderd? Ons Bad in bad systeem biedt de perfecte oplossing. We plaatsen een nieuwe badkuip over de oude, waardoor u binnen no-time kunt genieten van een splinternieuw bad, zonder ingrijpende verbouwingen.


Bad vervangen zonder breken renovatie

Wilt u definitief afscheid nemen van uw oude badkuip? Kies dan voor onze bad vervangen zonder breken oplossing. We verwijderen de oude badkuip en vervangen deze moeiteloos met een gloednieuw exemplaar. Geen onnodig hak- en breekwerk, en een snelle plaatsing van uw nieuwe bad, gegarandeerd.


Veiligheid en comfort met een inloopdouche renovatie

Als u zich zorgen maakt over de veiligheid bij het in en uitstappen van uw badkuip, bieden wij de ideale oplossing. Laat uw huidige badkuip verwijderen en vervangen door een moderne inloopdouche. Geniet binnen de kortste keren van het comfort en de veiligheid van uw eigen inloopdouche.


Bubbelbad reparaties en vervanging

Ook voor bubbelbad reparaties en vervangingen kunt u vertrouwen op Beterbad. We staan klaar om uw bubbelbad weer in topconditie te brengen of om het te vervangen door een gloednieuw model, zodat u weer kunt ontspannen en genieten.


Een complete badkamer renovatie

Droomt u van een volledige make-over voor uw badkamer? Bij Beterbad maken we uw dromen werkelijkheid. We kunnen uw badkamer volledig transformeren naar uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw unieke situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

0

Badkamer expert sinds

0

Soorten baden

0

Landen waar we werken

Onze werkwijze voor uw badkamer renovatie

Beterbad service

Offerte ontvangen
voor badkamer renovatie

Vraag nu een offerte aan voor badkamer renovatie. Toch nog vragen vooraf? Neem dan vooral contact met ons op! Ons serviceteam staat altijd voor u klaar.

  • Gratis inmeten
  • Altijd de beste prijs
  • Persoonlijk advies

Klanten aan het woord

Fantastische oplossing voor de lekkende oude badkuip. Waar andere aannemers zeiden, dat het hele bad losgebroken moest worden, hebben jullie heel handig en slim de kuip vervangen. Blij mee!

Caroline

Goed en kundig personeel, klantvriendelijk en ijverig, prima bad gekregen, zijn we erg blij mee. Nette prijs voor zulk comfort. Prima Bella hoor!

Bert & Loes

Prima! Wij hebben een bad over bad laten plaatsen. Dit is prima verlopen we zijn erg tevreden met het resultaat.

Jolanda

Badkamer renovatie inspiratie

Complete_badkamerrenovatie_15

complete_badkamerrenovatie_14

Complete_badkamerrenovatie_12_1_50

Complete_badkamerrenovatie_13

Complete_badkamerrenovatie_11

Beterbad_badkamer_renovatie7

Beterbad_badkamer_renovaties3

Beterbad_badkamer_renovaties2

beterbad_badkamer_renovaties_5

Badkamer renovatie