Badkamer renovatie

Op zoek naar een badkamer renovatie? Met onze snelle en efficiënte oplossingen geniet u binnen één dag van een nieuwe badkamer.

Waarom een badkamer renovatie van Beterbad?

 • Goedkoopste in de markt door eigen productie
 • Eigen productiefabriek in Nederland
 • Volledige badkamer renovatie of losse oplossingen mogelijk
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • #<Attachment id: 383737, content_type:

  De specialist in badkamer renovatie

  Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt of zijn de badkuip en douche aan vervanging toe? Dan zijn de badkamer renovaties van Beterbad perfect voor u. Hetgeen dat Beterbad onderscheid zijn de snelle en efficiënte badkamer renovatie oplossingen die wij aanbieden.


  • Is uw bad beschadigd of aan vervanging toe? Dan is ons bad in bad systeem perfect voor u. Hierbij plaatsen wij een nieuwe badkuip over de oude. Zo kunt u snel genieten van een nieuw bad.
  • Wanneer u toch echt af wilt van uw oude badkuip kunt u kiezen voor de bad vervangen zonder breken oplossing. Hierbij wordt de oude badkuip verwijderd en plaatsen wij een nieuwe. Zo zorgen we ervoor dat er geen onnodig hak- en breekwerk is en het nieuwe blad snel geplaatst kan worden.
  • Moet u nu in de badkuip douchen en maakt u zich zorgen om uw veiligheid bij het in en uitstappen? In dat geval kunnen wij gemakkelijk de huidige badkuip verwijderen en er een inloopdouche voor in de plaats zetten. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw eigen inloopdouche.
  • Ook voor bubbelbad reparaties en vervanging kunt u bij ons terecht.
  • Bent u opzoek naar een volledige make-over van uw badkamer? Ook dit kunnen wij voor u realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw unieke situatie? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!

  Onze werkwijze

  1. U vraagt een offerte aan.
  2. Op basis van uw foto’s schatten wij de situatie in.
  3. Indien noodzakelijk maken wij een inmeetafspraak met u.
  4. Tijdens deze afspraak worden alle details vastgelegd zodat alle verwachtingen duidelijk zijn.
  5. Vervolgens sturen wij u een offerte.
  6. Na akkoord wordt er een afspraak ingepland waarop de monteurs langskomen.
  7. Genieten van uw nieuwe inloopdouche!


  Wat kost een badkamer renovatie?

  De kosten van een badkamer renovatie kunnen erg variëren. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte, de gekozen materialen en de complexiteit van het project. Een eenvoudige bad in bad wissel is bijvoorbeeld aanzienlijk goedkoper dan wanneer u ervoor kiest om uw bad te verwijderen en er een inloopdouche voor in de plaats te zetten. Vanwege de verschillende factoren is het verstandig om een offerte op te vragen waarin uw wens en situatie duidelijk geschetst zijn. Zo krijgt u vrijblijvend een nauwkeurige inschatting van de kosten van uw badkamer renovatie.

  Fantastische oplossing voor de lekkende oude badkuip. Waar andere aannemers zeiden, dat het hele bad losgebroken moest worden, hebben jullie heel handig en slim de kuip vervangen. Blij mee!

  Caroline

  Super fijn bedrijf ook erg blij met de oplossing, het advies en het eindresultaat

  H. Toonen - Kuijpers

  Prima! Wij hebben een bad over bad laten plaatsen. Dit is prima verlopen we zijn erg tevreden met het resultaat.

  Jolanda

  Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

  De duur van een badkamer renovatie is wederom sterk afhankelijk van uw specifieke situatie. Wanneer u bij Beterbad kiest voor een badwissel, bad vervangen door douche of bad vervangen zonder breken oplossing kunt u binnen één dag genieten van uw nieuwe badkamer. Wanneer u ervoor kiest de hele badkamer aan te pakken kost dit meer tijd afhankelijk van de grootte van de ruimte en uw wensen. Reken hier op een aantal dagen. Als u een concrete inschatting wil van de duur kunt u contact met ons opnemen.