Hoe lang duurt het voordat een badkamer renovatie uitgevoerd kan worden?

Momenteel is er een wachttijd van 6-8 weken. Over het algemeen proberen wij de renovatie zo snel mogelijk in te plannen, in overleg met de klant.


Wat zijn de mogelijkheden qua producten en diensten?

Wij bieden verschillende slimme en snelle renovatie oplossingen, waaronder het bad in bad systeem, het bad vervangen zonder breken systeem, het bad vervangen door douche systeem, bubbelbad reparatie en vervanging en uw badkamer antislip maken. Uw specifieke wensen over kleuren en materialen bespreekt onze adviseur met u.


Hoeveel kost een badkamer renovatie?

De kosten van een badkamer renovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer en de gewenste oplossing. Wij stellen altijd een op maat gemaakte offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Doordat wij vanuit onze eigen fabriek leveren zijn onze kosten laag.


Hoe lang duurt de badkamer renovatie?

De duur van een badkamer renovatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer en de gewenste oplossing. Wij streven er altijd naar om de renovatie zo snel mogelijk uit te voeren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. U kunt uitgaan van 1 dag en soms een uitloop naar 2 dagen.


Moet ik de rommel zelf opruimen?

Nee, wij nemen al het afval en puin mee en zorgen ervoor dat uw badkamer na de renovatie schoon en opgeruimd wordt achtergelaten.


Hoe zit het met de garantie?

Wij bieden garantie op onze producten en diensten. De garantieperiode verschilt per product of dienst. Hierover informeren wij u bij het opstellen van de offerte en verwijzen we naar beterbad.nl.


Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Wij streven altijd naar 100% tevredenheid van onze klanten. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met het resultaat, dan horen wij dat graag van u. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.


Hoeveel mensen komen er over de vloer?

Dit hangt af van de grootte van de renovatie. Over het algemeen werken wij met een team van twee tot drie mensen, zodat de renovatie snel en efficiënt kan worden uitgevoerd.


Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze serviceafdeling is u graag van dienst.