Anti-slip coating

Geef uitglijden in de badkamer geen kans met de onze antislip coatings. Maak weer veilig gebruik van uw badkamer.

Al vanaf
195,-
geregeld

De voordelen van
anti-slip coating

  • Duurzame onzichtbare antislip coating die lang mee gaat
  • Vuil- en waterafstotend
  • Hygiënisch en gemakkelijk te reinigen
  • Veilig gebruik maken van de gehele badkamer

Anti-slip coating

Anti-slip coating voor de badkamer

Ieder jaar glijden duizenden mensen, jong en oud, uit in de badkamer. Dit is voornamelijk in de douche, de badkuip of de gladde badkamervloer. Hierbij kan ernstig lichamelijk letsel opgelopen worden. Met onze verschillende antislip coatings is dit verleden tijd en hoeft u hier zich geen zorgen meer over te maken. Zo kunt optimaal gebruik maken van uw badkamer. Wij hebben antislip coatings die geschikt zijn voor de volgende oppervlakken:

→ Douchebakken
→ Badkuipen
→ Badkamer vloer
→ Tegelwerk aan de wand

Geen vuil

Door de antislip coating aan te brengen ontstaat een stroeve maar onzichtbare laag in uw bad of op uw douchevloer en tegels. Een antislip coating in de badkamer heeft normaal gesproken de eigenschap vuil en bacteriën aan te trekken. Onze antislip coatings hebben door de structuur van het oppervlak de unieke eigenschap dat vuil, vet en viezigheid geen kans krijgen om te hechten. De antislip coating kan met een remover verwijderd worden zonder de ondergrond aan te tasten.

Ook voor hotels en recreatieparken

Wilt u op grote schaal de badkamers van uw hotel of recreatiepark voorzien van anti slip coating? Dat is geen enkel probleem. We kunnen de anti slip coating zowel in de fabriek toebrengen op douchevloeren en baden evenals op reeds geplaatste douchevloeren en baden. Voor een proef bij u op locatie kunt u contact met ons opnemen.

0

Badkamer expert sinds

0

Soorten baden

0

Landen waar we werken

Onze werkwijze

Beterbad service

Offerte ontvangen
voor Anti-slip coating

Vraag nu een offerte aan voor onze Anti-slip coating. Toch nog vragen vooraf? Neem dan vooral contact met ons op! Ons serviceteam staat altijd voor u klaar.

  • Voor alle ondergronden
  • Altijd de beste prijs
  • Persoonlijk advies

Klanten aan het woord

Fantastische oplossing voor de lekkende oude badkuip. Waar andere aannemers zeiden, dat het hele bad losgebroken moest worden, hebben jullie heel handig en slim de kuip vervangen. Blij mee!

Caroline

Goed en kundig personeel, klantvriendelijk en ijverig, prima bad gekregen, zijn we erg blij mee. Nette prijs voor zulk comfort. Prima Bella hoor!

Bert & Loes

Prima! Wij hebben een bad over bad laten plaatsen. Dit is prima verlopen we zijn erg tevreden met het resultaat.

Jolanda