Bad vervangen door douche

In één dag wordt uw bad vervangen door een inloopdouche. Betaalbaar en zonder veel hak- en breekwerk.

Al vanaf
4995,-
geregeld

De voordelen van Bad vervangen door douche

  • Goedkoopste in de markt door eigen productie
  • Eigen productiefabriek in Nederland
  • Een inloopdouche is veiliger
  • Creëer meer ruimte in uw badkamer
  • Slechts 6-8 weken wachttijd
Bad vervangen door douche

Bad vervangen
door douche

Merkt u dat uw bad meer in de weg staat dan dat u hem gebruikt? Dan is het een idee om uw badkuip te verwijderen en in de plaats een inloopdouche te plaatsen. Daarnaast zijn er ook genoeg praktische redenen om uw badkuip te vervangen voor een inloop douche. De voornaamste reden is uw eigen veiligheid. Bij ouderdom of wanneer u minder mobiel bent wordt het bijvoorbeeld steeds lastiger om soepel het bad in en uit te komen. Door uw bad te vervangen voor een inloopdouche hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de moeilijke en soms gevaarlijke in en uitstap van een bad.

Binnen één dag is uw bad vervangen door een douche

Nu lijkt het alsof het bad vervangen door een douche een grote klus is, maar gelukkig valt dit reuze mee. Met onze bad vervangen door douche oplossing wordt uw badkuip netjes en snel verwijderd. Doordat de waterleidingen al aanwezig zijn kunnen wij ook gemakkelijk de douche installeren. Dit alles doen wij zonder onnodige rommel te maken en zonder hak- en breekwerk aan uw tegels. Omdat er achter het bad geen tegelwerk is, is het bij ons ook mogelijk om een nieuwe want tegen de muur te plaatsen. Zo wordt de nieuwe inloopdouche één geheel. Benieuwd hoe wij onze bad vervangen door douche oplossing kunnen inzetten in uw badkamer? Neem dan contact met ons op.

Waarom van bad naar douche?

Naarmate mensen ouder worden, geven velen de voorkeur aan een douche. Het wordt steeds moeilijker om in een bad te stappen vanwege de hoge instap. Dit is dus zeker een reden om te kiezen voor een douche. Met een inloopdouche of een douchecabine inclusief douchebak vermijdt u het gedoe van een hoge instap. Voor extra gemak en veiligheid kunt u een douchezitje aan de douchewand toevoegen.

Een andere overweging is de beperkte ruimte in de badkamer. Als u een kleine badkamer hebt, is een douche een praktischere keuze. Een ligbad neemt vaak aanzienlijk meer ruimte in beslag. De overstap van een bad naar een douche kan aanzienlijk helpen en extra ruimte vrijmaken.

0

Badkamer expert sinds

0

Soorten baden

0

Landen waar we werken

Onze werkwijze voor Bad vervangen door douche

Beterbad service

Offerte ontvangen
Bad vervangen door douche

Vraag nu een offerte aan voor onze Bad vervangen door douche oplossing. Toch nog vragen vooraf? Neem dan vooral contact met ons op! Ons serviceteam staat altijd voor u klaar.

  • Gratis inmeten
  • Altijd de beste prijs
  • Persoonlijk advies

Klanten aan het woord

Fantastische oplossing voor de lekkende oude badkuip. Waar andere aannemers zeiden, dat het hele bad losgebroken moest worden, hebben jullie heel handig en slim de kuip vervangen. Blij mee!

Caroline

Super fijn bedrijf ook erg blij met de oplossing, het advies en het eindresultaat

H. Toonen - Kuijpers

Prima! Wij hebben een bad over bad laten plaatsen. Dit is prima verlopen we zijn erg tevreden met het resultaat.

Jolanda

Bad vervangen door douche proces

bad_vervangen_door_douche_1

bad_vervangen_door_douche_2

bad_vervangen_door_douche_4-min

bad_vervangen_door_douche_3

bad_vervangen_door_douche_5

bad_vervangen_door_douche_6-min

Bad_vervangen_door_douche_7