Bad in bad, wat is dat?

Bad in bad, wat is dat?

Ontdek onze oplossingen

Beterbad heeft voor elke situatie een passende oplossing. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? U vindt het in onze brochure.

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Eigen productiefabriek in Nederland
  • Goedkoopste in de markt

Is uw oude bad versleten en heeft een badkuip reparatie geen zin? Of wilt u uw badkamer een nieuwe uitstraling geven? Dan is het bad in bad systeem van Beterbad de perfecte uitkomst. Een bad in bad renovatie is snel en eenvoudig uitgevoerd, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van een nieuwe badkuip. Wilt u weten hoe een bad in bad renovatie bij Beterbad precies in zijn werk gaat? In deze blog leggen wij dit in acht stappen graag aan u uit!

Stap 1: Adviesgesprek

Het begint allemaal met een adviesgesprek. U maakt kennis met een van onze adviseurs en deze gaat u helpen bij de keuze voor een nieuw bad. Een van onze ervaren specialisten komt bij u langs om de oude situatie bij u thuis te bekijken. Tijdens het gesprek stelt de specialist gerichte vragen om zo een helder beeld te krijgen van uw gewenste stijl, materiaal, functionaliteiten en uw beschikbare budget. Heeft u specifieke wensen of behoeften? Dit is hét moment om ze door te geven. Vervolgens legt de adviseur verschillende opties aan u voor, zodat u een goede keuze kunt maken.

Het contact met alle medewerkers was van begin tot eind uitstekend. Het bad werd binnen een dag geplaatst. Alles ging perfect.”

Willy

Stap 2: Meten van de badkamer

Na het adviesgesprek gaan we over tot het opmeten van het oude bad. Op deze manier zorgen we ervoor dat het nieuwe bad precies op maat kan worden gemaakt. Onze specialist neemt de maten tot in detail op. Zo kan het nieuwe bad over de oude badkuip worden geplaatst. Op deze manier kunt u uw bad vervangen zonder breken of hakken, waardoor de badkuip eenvoudig en snel kan worden geplaatst.

Stap 3: Bad op maat middelen

Nadat de specialist de juiste afmetingen kent, maakt hij de badkamer klaar voor de bad in bad renovatie. Zo wordt de oude kraan en een eventuele douchewand en badsteun verwijderd, zodat de specialist de ruimte heeft om het bad te plaatsen. Vervolgens wordt het tijd dat uw bad op maat gemaakt wordt aan de hand van de afmetingen. De specialist zorgt ervoor dat dit bij u thuis op locatie met alle nauwkeurigheid plaatsvindt. Dit gebeurt met oog voor detail en vakmanschap, zodat het eindresultaat perfect is.

Stap 4: Afvoer inbouwen

Een belangrijk onderdeel van de badkuip renovatie is een nieuwe afvoer inbouwen. In sommige gevallen is dit echt nodig. Als deze al jaren oud is, kan het bad versleten, verstopt of beschadigd raken. Door de afvoer te vervangen, stroomt het water goed weg en wordt de kwaliteit die Beterbad nastreeft gegarandeerd.

Stap 5: Bad isoleren

Een van de voordelen van een bad in bad systeem, is dat het water langer warm blijft en u het minder snel hoeft te verversen. Dit komt door de extra isolatie die wordt aangebracht tijdens de installatie van het nieuwe bad. Beterbad maakt gebruik van tweecomponenten purschuim, dat zowel duurzaam als isolerend is. Hierdoor blijft uw badwater tot wel twee keer langer warm en is het tussendoor vervangen van het water niet meer nodig. Beter voor uw portemonnee en zo kunt u nog langer genieten van uw ontspannende bad ervaring.

Stap 6: Badinstallatie

Uw bad is op maat gemaakt, de isolatie is aangebracht en de nieuwe afvoer is geïnstalleerd. Nu is het tijd dat het nieuwe bad geplaatst wordt over het oude bad. Doordat het bad op maat gemaakt is, valt deze naadloos over de oude badkuip heen. Dit ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar zorgt er ook voor dat er geen ruimte verloren gaat.

Stap 7: Afwerking van de badkamer

Nadat het bad geplaatst is, vindt de afwerking plaats om ervoor te zorgen dat uw badkamer er strak en verzorgd uitziet. Onze ervaren specialisten nemen de tijd om de randen netjes en zorgvuldig af te kitten. Zo kunnen er geen lekkages of ongewenste vochtproblemen ontstaan. Vervolgens worden de kraan, douchewand en eventueel andere badgarnituur gemonteerd en afgesteld, zodat alles perfect functioneert. Kortom, in een handomdraai heeft uw badkamer een compleet nieuwe look.

Stap 8: Genieten!

U bent nu klaar om te genieten. Uw badkamer heeft een geheel nieuwe uitstraling en voelt als een vernieuwde en luxe ruimte waarin u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Met het bad in bad renovatieproces van Beterbad bent u verzekerd van een hoogwaardige en professionele renovatie van uw bad.

Of u nu op zoek bent naar een modern design, extra comfort of gewoon een frisse nieuwe uitstraling. Beterbad biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw badkamer naar uw wensen te renoveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag onze gratis brochure aan.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen en neem gerust contact met ons op.

  • Ruim 40 jaar expert in badkamer renovatie
  • Eigen productiefabriek in Nederland
  • Goedkoopste in de markt
5 Tips voor het snel verhelpen van een stinkend doucheputje

Tips & tricks

5 Tips voor het snel verhelpen van een stinkend doucheputje

Een duurzame badkamer: tips voor een milieuvriendelijke badkamer

Inspiratie

Een duurzame badkamer: tips voor een milieuvriendelijke badkamer