Bad renoveren

Is uw bad versleten of beschadigd? Bij Beterbad renoveren we uw badkuip binnen een dag. Bekijk de mogelijkheden.

Waarom uw bad renoveren bij ons?

 • In één dag klaar
 • Mogelijkheid voor bad in bad systeem of het verwisselen van uw badkuip
 • Geen hak- en breekwerk
 • Betaalbaar
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Bad renoveren

  Hoe wilt u uw bad laten renoveren?

  Bad renoveren met bad in bad systeem

  Is uw oude emaille, gietijzeren of plaatstaal ligbad onderhevig aan slijtage sporen, roestvorming of kalkaanslag? In dat geval heeft Beterbad de perfecte oplossing om uw bad te renoveren. Bij ons heeft u de keus uit twee bad renovatie oplossingen, namelijk het bad in bad systeem en het bad vervangen zonder breken systeem. Wanneer u uw bad wil laten renoveren middels ons bad in bad systeem zorgen wij ervoor dat er een nieuwe badkuip geplaatst wordt over de oude badkuip. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo blijft het water tot tweemaal langer warm. U kunt langer in bad blijven zitten zonder dat er nieuw warm water nodig is. Op deze manier bespaard u ook energie. Daarnaast is het niet nodig om aan uw tegelwerk te breken. Dit voorkomt een hoop rommel en het is snel geregeld. Een duurzame manier om uw bad te renoveren!

  Bad renoveren met bad vervangen zonder breken

  Naast het bad in bad systeem is het ook mogelijk uw bad te renoveren middels het bad vervangen zonder breken systeem. Hierbij wordt de badkuip zorgvuldig verwijderd en wordt er een nieuwe voor in de plaats geïnstalleerd. Ook hier zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk hak- en breekwerk aan te pas komt. Met deze oplossingen geniet u binnen een dag van een volledige nieuwe badkuip.

  Kies voor een bubbelbad

  Bent u uw bad helemaal zat? Dan is het ook een mogelijkheid uw badkuip te vervangen voor een bubbelbad. Beterbad is expert op het gebied van reparatie en renovatie van bubbelbaden, maar maakt ook dagelijks naar eigen wens samengesteld en met de hand gemaakt.

  Bad renoveren proces

  Benieuwd hoe het proces van het renoveren van uw bad eruit ziet? Hieronder kunt u precies zien hoe wij te werk gaan.

  Bad renoveren? Wij helpen u verder.

  Benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij denken graag met u mee over de juiste oplossingen voor het renoveren van uw bad.